Hopp i det – du blir bedre hvis du vil!

Skjermbilde 2016-05-09 kl. 14.44.14– Vi ser at kursene våre kan endre folks liv og åpne nye muligheter i jobb og privat, sier Siri Lill Mannes.

Tekst: Ove Sjøstrøm Foto: SpeakLab

SpeakLabs sommerskole er snart i gang. Den går av stabelen i Bergen 4.-8. juli. Du blir undervist av  spennende og dyktige instruktører i fem dager. Sommerskolen vil garantert gjøre deg bedre som foredragsholder og i kommunikasjon.

SpeakLab ble etablert i 2010 av den tidligere fotballproffen Arne Møller og den erfarne journalisten og tidligere ankerkvinnen fra TV 2 Nyhetene, Siri Lill Mannes. Instituttet holder til i en flott murvilla på Nygårdshøyden i Bergen sentrum.

Gjennom kurs og aktiv veiledning hjelper SpeakLab deg til å få ut potensialet ditt som formidler. De holder kurs for alt fra studenter med eksamensangst til toppledere i store selskaper.

– Hvorfor sommerskole, Siri Lill Mannes?

– Fordi vi vil gi alle mulighet til å trene på presentasjon. Behovet er enormt. Vi ser at kursene våre kan endre folks liv og åpne nye muligheter i jobb og privat, sier hun og legger til:

Skjermbilde 2016-05-09 kl. 14.43.45– Ikke alle har tid og mulighet til å delta på kurs i en travel hverdag. På dette kurset kan deltakerne nyte sommeren i Norges vakreste by, trene med dyktige instruktører og lære ting de får bruk for resten av livet.

– Hva er god kommunikasjon?

– Det handler om å nå fram til andre. Det handler ikke om hva du sier, men hva andre hører. Kroppsspråk og stemmebruk er ofte viktigere for inntrykket du gir, enn hvilke ord du bruker.

Foruten Mannes og Møller, har sommerskolen hyret inn en rekke andre instruktører for å undervise under kurset.

– Vi har instruktører med spesialutdanning både innen kroppsspråk, stemmebruk og stressmestring. For mange er nervøsitet en utfordring når de presenterer.

 – Hva lærer deltakerne på kurset? 

– De får full pakke, sier Mannes og utdyper:

– I sommer lærer man om alt som påvirker en presentasjon, og hvordan mestre dette. Fra hvordan man bygger opp en effektiv presentasjon, til å håndtere ulike situasjoner som møter, taler, debatt, tv og podcast.

– Dessuten lærer du å bruke visuelle hjelpemidler, og får mye praktisk trening. Det siste er helt essensielt for å bli tryggere og bedre i rollen som formidler.

Les mer om Kjersti Tysse Plätzer

Les mer om Vidar Hansen

Les mer om Melanie Burford

Oppsummert: Fem dager på teppet 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s